UITGELICHT: Myles Hayden

Deze week stellen we Myles Hayden aan je voor! Als 4de jaars student aan de NHL, doet hij momenteel zijn minor bij de FDF.

Het begon met media als tool om zijn verhaal te kunnen vertellen en dat groeide naar iets meer… Hij studeerde sound-design, podiumtechniek, film & media en uiteindelijk is hij afgestudeerd als filmeditor! Dit is zijn laatste jaar op de NHL. Hij houdt van reizen, spiritualiteit, sporten, rijden en het innoveren van producten. Denk bij innoveren aan: een prullenbak die geluid maakt op een hardcore festival, een website die gezond en lekker eten voor je kiest door middel van een rad van fortuin, of mediatechnologie gebruiken om een Mata Hari danseres te kunnen filmen en die op een gebouw te kunnen projecteren. Naast zijn studie werkt Myles als bezorger van medicijnen.

Onze laatste blog posts

Alle blog artikelen

UITGELICHT: Ilsa van der Galiën

Deze week stellen we Ilsa van der Galiën aan je voor!

13 oktober 2017

FDF at the EYA Grand Jury Meeting in Kosovo!

Na een drukke week, zijn onze Albert en Janny weer teruggekeerd uit Kosovo! Zij waren hier aanwezig voor de EYA (European Youth Awards) grand jury meeting. Met de rest van de jury waren Janny en Albert hier verantwoordelijk voor het kiezen van de projecten die meegaan naar Graz, naar de grote finale.

De EYA is een jaarlijks event waar nieuwe, innovatieve projecten van startups worden geselecteerd om kans te maken op een prijs. Uiteindelijk zijn er 15 projecten geselecteerd uit verschillende categorieen.

9 oktober 2017

UITGELICHT: Marjan Poutsma

Deze week stellen we Marjan Poutsma aan je voor!

4 oktober 2017