UITGELICHT: Jasper van der Wal

Deze week stellen we Jasper van der Wal aan je voor!

Hey! Je zult me waarschijnlijk al kennen van de bootcamp. Maar ik ben Jasper, de nieuwe communicatie stagiair van de FDF. Je komt me daarom ook vanzelf een keer tegen, want ik ben dagelijks aanwezig. Toch stel ik mij bij deze graag nog even aan je voor:
 

Ik ben 24 jaar oud, woonachtig in Leeuwarden en heb een enorme passie voor de sport die ik beoefen; schermen. Wanneer je mij niet ziet, dan is de kans erg groot dat ik daar mee bezig ben. Daarnaast ben ik graag bezig met het maken van muziek. Omdat ik graag binnen het onderwijs wil werken nadat ik klaar ben met studeren, ben  ik bij de FDF terechtgekomen. De FDF is binnen het onderwijs een innoverende omgeving, die middenin internationale samenwerking staat – Precies een omgeving waar ik van houd! Ik ben voor de FDF vooral actief op Facebook, de website en YouTube, dus vergeet die pagina’s natuurlijk niet te delen. Oh, en kom natuurlijk eens langs bij de schermvereniging waar ik lesgeef, in Leeuwarden. 😉

 

Onze laatste blog posts

Alle blog artikelen

UITGELICHT: Ilsa van der Galiën

Deze week stellen we Ilsa van der Galiën aan je voor!

13 oktober 2017

FDF at the EYA Grand Jury Meeting in Kosovo!

Na een drukke week, zijn onze Albert en Janny weer teruggekeerd uit Kosovo! Zij waren hier aanwezig voor de EYA (European Youth Awards) grand jury meeting. Met de rest van de jury waren Janny en Albert hier verantwoordelijk voor het kiezen van de projecten die meegaan naar Graz, naar de grote finale.

De EYA is een jaarlijks event waar nieuwe, innovatieve projecten van startups worden geselecteerd om kans te maken op een prijs. Uiteindelijk zijn er 15 projecten geselecteerd uit verschillende categorieen.

9 oktober 2017

UITGELICHT: Marjan Poutsma

Deze week stellen we Marjan Poutsma aan je voor!

4 oktober 2017